BESTÄLLNING
Du beställer enklast på hemsidan, www.pewterofsweden.com och genom att registrera ett konto kan du se dina tidigare ordrar och beställda produkter, din order hanteras snabbare.

Har du frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta oss på e-post info@pewterofsweden.com eller ringa på nummer: 0706440313.

Du är även välkommen att besöka vår fysiska butik på Sörbyn 401, 961 97 Gunnarsbyn. Det går oftast bra vardagar men ring gärna innan ifall det inte skulle vara öppet vid tillfället. Om du vill kan du ringa i förväg så gör vi färdigt din beställning, t.ex. om du behöver mycket produkter så som tenntråd, skinnremsor och skinnsnoddar.

BETALNINGSSÄTT & AVGIFTER
I webbshopen erbjuder vi betalningar mot betalkort (VISA & Mastercard), förskottsbetalning (Swish eller Bankgiro) samt postförskott. (Om du ringer in din order kan du inte betala med kort. Då gäller förskottsbetalning eller postförskott. Oavsett betalsätt betalar du från 35 sek i Frakt & Expeditionsavgift inom Sverige. Väljer du postförskott tillkommer postförskottsavgift.
Du kan också välja att hämta dina varor i vår butik (Sörbyn 401, 961 97 Gunnarsbyn), då blir det ingen fraktkostnad.

Kortbetalning, vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med EPAY payment solutions som är ceritifierade enligt Payment Card Industry Data Security Standard – i dagligt tal kallat PCI-standarden. PCI-standarden definerar en lång rad krav på hantering, förvaring och överföring av kundernas kortdata, inte mindre än 200 säkerhetspunkter ska uppfyllas. Kortbetalningen sker genom SSL-säkrad anslutning och 3D secure.
Det innebär att ditt VISA-kort måste vara ansluten till Verified by VISA eller Mastercard till MasterCard SecureCode.

Du kan känna dig säker när du handlar med kort hos oss.

Postförskott, kan endast användas inom Sverige.

Förskottsbetalning, till Swish: 123 458 51 88 eller Bankgiro: 5296-1794.

PRISER
Priserna i webbshoppen visas inklusive moms för Sverige och för privatpersoner inom EU. För övriga visas priserna exkl. moms. För företag i EU med VAT nummer dras momsen automatiskt av vid kassan. Likaså om du är privatperson från ett land som inte är med i Europeiska Unionen.

FELPUBLICERING
Vi reserverar oss för prisjusteringar, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material. Vi reserverar oss för att vissa varor kan utgå eller slutförsäljas.

LEVERANSER
Om beställd vara finns i lager så skickar vi normalt din order inom 1-3 vardagar (Postens leveranstid tillkommer). Leverans sker till platser i Sverige, Europa samt till länder utanför Europa.  Det inträffar tyvärr att vissa produkter tar slut i vårt lager. Om detta inträffar kontaktar vi dig angående delleverans eller om du vill ha din order levererad på annat sätt.
Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid vid försening.

ÅNGERRÄTT
Enligt distansavtalslagen har du som privatkund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan (gäller ej företag). När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi tillbaka det belopp du betalat för varan/varorna. Returnerade varor ska vara i oförändrat skick och paketeras väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten. Faktura skall alltid skickas med då du ångrar hela ditt köp. Brevet/paketet ska INTE skickas som postförskott eller mot efterkrav. För returadress se nedan.

REKLAMATION
En vid leverans trasig eller felexpedierad varan bör returneras inom 14 dagar. Kontakta oss via e-post eller tele innan du returnerar en vara. Önskas pengar åter för varan räknas detta som ångerköp se info under rubrik ”ångerrätt”.

ÅTERBETALNINGAR
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.

RETURADRESS
Kontakta oss innan du returnerar en vara:
Pewter of Sweden
Sörbyn 401
961 97 GUNNARSBYN
SWEDEN.

Om du reklamerar en vara till Postorder ska den skickas som brev/paket inte som postförskott eller mot efterkrav. Skicka alltid med en förklaring och ange returorsak. Ångrar du hela ditt köp skicka med fakturan. Returnera väl förpackat i emballage.

PERSONREGISTER
I samband med registrering av konto och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss på e-post: info@pewterofsweden.com eller på telefon 0706440313.

Pewter of Sweden HB
Sörbyn 401
961 97 Gunnarsbyn
SWEDEN
info@pewterofsweden.com
070-644 03 13
Org. SE969669755701